Menu
Your Cart

PUREVAX RCPCH X 1 DZ

PUREVAX RCPCH X 1 DZ
Stoc epuizat
PUREVAX RCPCH X 1 DZ

DENUMIREA PRODUSULUI
PUREVAX RCP

DECLARAREA (SUBSTANŢEI) SUBSTANŢELOR ACTIVE ŞI A ALTOR  INGREDIENTE (INGREDIENŢI)  

Pentru o doză de 1 ml:  

Tabletă liofilizată:

Herpesvirus atenuat al rinotraheitei feline (tulpina FHV F2)  ...........................................  ≥ 104.9 DICC501 Antigen inactivat al Calicivirozei feline (tulpinile FCV 431 şi G1) .................................  ≥ 2.0 ELISA U

Virus atenuat al panleucopeniei feline (PLI IV) ..............................................................  ≥ 103.5 DICC501 Excipient: Gentamicină, maximum .................................................................................... 16.5 µg.

Solvent: Apă pentru injecţii  ...............................................................................................q.s. 1 ml

 1: doză infectantă pe culturi celulare  50 % .  

INDICAŢIE (INDICAŢII)
Imunizarea activă a pisicilor în vârstă de 8 săptămâni şi mai mari:

- Impotriva rinotraheitei virale feline pentru reducerea semnelor clinice,

- Impotriva infecţiei cu calicivirus pentru reducerea semnelor şi a excreţiei de virus,

- Împotriva panleucopeniei feline pentru prevenirea mortalităţii şi a semnelor clinice, S-a demonstrat că imunitatea se instalează la 1 săptămână după prima vaccinare, în ceea ce priveşte panleucopenia, rinotraheita şi caliciviroza. Durata imunităţii este de 1 an după ultima revaccinare pentru rinotraheită, caliciviroză şi 3 ani pentru panleucopenie.  

CONTRAINDICAŢII:
A nu se administra animalelor gestante.
Nu se recomandă utilizarea în perioada  de lactaţie.  

 REACŢII ADVERSE 
În condiţii normale de utilizare, ocazional, poate apărea o stare temporară de apatie şi anorexie, precum şi hipertermie (care durează cel mult 1 – 2 zile). Poate apărea a reacţie locală (durere uşoară la palpare, mâncărime sau edem limitat) care dispare în cel mult 1- 2 săptămâni. În cazuri excepţionale poate apărea o reacţie de hipersensibilitate, care necesită tratament simptomatic adecvat. Dacă observaţi reacţii grave sau alte efecte care nu sunt menţionate în acest prospect, vă rugăm informaţi medicul veterinar.  

SPECII ŢINTĂ
Pisici.

 POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE (CĂI) DE ADMINISTRARE ŞI MOD DE ADMINISTRARE
Injectare pe cale subcutanată a unei doze (1-ml) de vaccin după reconstituirea liofilizatului cu solventul conform următoarei scheme de vaccinare:  

Prima vaccinare:
 - prima injecţie: la vârsta de 8 săptămâni,  

- a 2-a injecţie: 3-4 săptămâni mai târziu.  

În cazurile în care se presupune existenţa unui nivel ridicat de anticorpi maternali împotriva componentelor R, C sau P (ex la pisoi în vârstă de 9 -12 săptămâni, născuţi din pisici care au fost vaccinate înaintea gestaţiei şi/sau suspectate de expunere anterioară la patogen(i)), prima vaccinare ar trebui amânată până la vârsta de 12 săptămâni.  

Revaccinarea:     - pentru toate componentele – după un an de la prima vaccinare,   - apoi anual – pentru rinotraheită şi calicivirus şi la fiecare 3 ani pentru panleucopenie.  

 RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ
A se utiliza imediat după reconstituire. Există informaţii disponibile referitoare la siguranţă şi eficacitate care demonstrează că acest vaccin poate fi mixat şi administrat cu vaccinul Merial non-adjuvant împotriva leucemiei feline şi/sau administrat în aceiaşi zi dar nu combinat cu vaccinul adjuvant Merial împotriva rabiei.

 TIMP  DE AŞTEPTARE
Nu este cazul.  

 PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
A se păstra şi transporta în condiţii de refrigerare (2 °C - 8 °C).
A se proteja de lumină.
A nu se congeal.

 ATENŢIONARE (ATENŢIONĂRI) SPECIALĂ (SPECIALE) 
A se administra numai animalelor sănătoase.  În cazul unei autoinjectări accidentale cu acest produs, solicitaţi imediat sfatul medicului şi prezentaţi prospectul sau eticheta produsului. A nu se administra animalelor gestante. Nu este recomandată utilizarea în perioada de lactaţie. În cazul administrării mai multor doze, nu au fost observate efecte secundare, cu excepţia celor menţionate la secţiunea „ Reacţii adverse ” şi a hipertemiei care poate dura, în cazuri excepţionale, până la 5 zile.  

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ
Distrugerea deşeurilor prin fierbere, incinerare sau imersie într-un produs dezinfectant adecvat autorizat pentru utilizare de către autorităţile competente.

 PREZENTARE AMBALAJ:
Cutie cu 10 flacoane cu 1 doză liofilizat şi 10 flacoane cu 1 ml solvent.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stoc: Stoc epuizat
  • Model: GV01693
  • Greutate: 0.00kg
  • Cod de pastrare in stoc: GV01693
Produse vandute: 16