Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Aparat urinar

Aparat urinar
Cystophan
Stoc epuizat
Producator: Protexin Model: GV00411
Cystophan For Cats 30 Capsule – este un supliment nutritiv care sprijina la un nivel ridicat functia aparatului urinar la pisici.Un tract urinar sănătos este important pentru o pisica sanatoasa. Interacțiunile dintre mai multe sisteme ale organismului, inclusiv a vezicii urinare și a si..
Cystopro
Gratuit
Producator: Protexin Model: 3377
CystoPro Capsule - este un supliment nutritiv care sprijina functionarea sistemului urinar la caini. CystoPro conține un ingredient activ derivat din afine. Acest ingredient activ face parte dintr-o clasă de antioxidanți numiti Proanthocyanidins (PAC). CystoPro conține, de asemenea probiot..
Ipakitine 60/180G PUDRA
Gratuit
Producator: Vetoquinol Model: 2921
IPAKITINE (Vetoquinol) Supliment nutriţie în susţinerea funcţiei renaleIPAKITINE pulbere este o hrană dietetică pentru suportul funcţiei renale în cazul insuficienţei renale cronice.COMPOZIŢIE: lactoză, carbonat de calciu, chitosan, soia hidrolizată. Surse proteice: soia hidrolizată.CONSTITUENŢI A..
Producator: Pharmadiet Model: GV00694
IRC VET GEL 50 ML – este un supliment nutritional pentru caini si pisici, indicat in insuficienta renala cronica la caini si pisici.Adjuvant impotriva insuficientei renale cronice la caini si pisici..Incapacitatea rinichilor de a functiona normal, se poate croniciza, ceea ce determina o pi..
Producator: Pharmadiet Model: GV01353
IRC-VET 60 tableteSupliment nutriţional pentru câini şi pisici.Insuficienţă renală cronică la câini şi pisiciCitoprotector renalChelatant enteric al fosforuluiIncapacitatea rinichilor de a funcţiona normal, se poate croniciza, ceea ce determină o pierdere prelungită a ţesutului renal funcţional,..
METIONINA 100 CP
Gratuit
Producator: ROMVAC Model: 4223
Comprimate Acidifiant urinar si hepatoprotector. Uz veterinar.CONTINE Metionina ............................................................................. 200 mg Excipienti (lactoza si stearat de magneziu) ad................. 250 mgINDICATII In profilaxia si combaterea litiazei ..
Producator: Vetoquinol Model: GV00988
DENUMIREA PRODUSULUI PROPALIN SIROP 100 MLCompoziţie calitativă şi cantitativă – substanţe active şi constituenţi: Fenilpropanolamina hidroclorică 50 mg (5% w/v), Excipienţi până la 1 ml (la 100 ml).Forma farmaceutică: Sirop. Soluţie incoloră pentru uz oral.Proprietăţi farmacologice ..
Producator: Vet Expert Model: GV01015
RenalVet - 60 Capsule Twist Off este un produs pentru sprijinul cainilor si pisicilor care prezinta simptome de insuficienta renala cronica(IRC).Continut: Carbonat de Calciu 200mg, Chitosan 100 mg. Aditivi/capsula twist off:vitamina D3.Proprietati si mod de folosire:  Carbonatul de Ca..
Producator: Vet Expert Model: GV01941
Urinovet Dog Caine 400mg – 30 Tablete este indicat pentru suportul functionarii normale a sistemului urinar la caini.Recomandari:-pentru pacientii care sufera sau sunt predispusi la afectiuni sau infectii acute ale tractului urinar-pentru pacientii care sunt sub tratament pentru urolitia..
URO PET 120g
Stoc epuizat
Producator: Vetoquinol Model: GV01312
URO-PET ® este un supliment alimentar pentru câine şi pisică, ce se administrează în scopul diminuării proceselor de formare a calculilor renali şi pentru susţinerea funcţiei renale.COMPOZITIE:Uleiuri şi grăsimi vegetale, cereale, zahăr, DL-metionină.Continut:apă 36,2%grăsime brută 33,2%glu..
Urolsyn Urolsyn
Gratuit
Producator: Diafarm Model: 3397
Supliment complementar dietetic pentru pisici.Obiectiv nutrițional esențial: acidifierea urinei.Conține metionina și citrat de potasiu.Are un conținut scăzut în fosfor și magneziu.Aliment complementar dietetic pentru câini.Obiectiv nutrițional esențial: acidifierea urinei.Conține metionină și citrat..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet