Menu
Your Cart

MAGAZIN DESTINAT MEDICILOR VETERINARI ȘI CABINETELOR VETERINARE AUTORIZATE

Aparat digestiv

Aparat digestiv
Producator: Dechra Model: GV02165
DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR: Apovomin 3 mg/ml soluție injectabilă pentru câini clorhidrat de apomorfină hemihidrat DECLARAREA SUBSTANȚEI ACTIVE ȘI A ALTOR INGREDIENȚI 1 ml conține: Substanță activă: Clorhidrat de apomorfină hemihidrat 3,00 mg (echivalent cu apomorfină 2,56 mg) Exci..
Producator: Vetoquinol Model: GV00136
Bezo-Pet este o pasta lubrifianta speciala pentru bezoarele formate in tubul digestiv la caine si pisica Recomandari: Bezo-Pet se recomanda pentru facilitarea eliminarii bezoarelor ce se formeaza in stomac. De asemenea, se recomanda pentru prevenirea formarii bezoarelor. Datorita gustului sa..
Producator: Boehringer Ingelheim Model: GV00202
Denumirea produsului medicinal veterinar:Buscopan compositum solutie injectabila.Compozitie: Bromură de Butilscopolamină………………………..4,00 mg Metamizol sodic………………………………………..500,00 mg Excipienţii: fenol Indicatii:Buscopan compositum este eficient împotriva durerilor spastice din zona or..
Producator: Pfizer Model: GV00273
DENUMIREA  PRODUSULUI  CERENIACerenia 10 mg/ml. solutie injectabila pentru caini si pisici.Maropitant.DECLARAREA SUBSTANTEI SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE (INGREDIENTI) Solutia injectabila contine 10 mg. maropitant pe ml. ca maropitant citrat monohidrat sub form..
Clisma Lax
Cerere ridicata
Producator: Sofar Model: GV00308
CLISMA LAXClisme evacuante monouz continand o solutie hiperosmotica de fosfat de sodiu.Canula cu care este prevazuta este gata lubrifiata si dispune si de o valva antireflux.FORMA DE PREZENTARE:1 flacon de 133 ML..
Clismasac 2000ML
Stoc epuizat
Producator: Sofar Model: GV00309
Clismasac:Enteroclisma unica de 2000 ml cu 5% glicerina, pregatita de utilizare pentru curatirea colonului atat in mediul spitalicesc cat si acasa.FORMA DE PREZENTARE:Ambalaj continand 100 grame de glicerina la care se adauga 2000 ml apa calduta la momentul utilizarii...
Producator: ROMVAC Model: GV00467
Compoziţie Substanţa activă: Drotaverină hidroclorică 20 mg/ml; Excipient (apă deionizată) ad. până la 1 mlSpecii ţintă Cabaline de agrement sau curse, câini şi pisici.Acţiune farmacologică Drotaverina este un antispastic a cărui acţiune se bazează pe inhibarea semnificativă a ac..
Producator: Biotberica Model: GV02090
Supliment specific care este recomandat în tratamentul tulburarilor intestinale cronice si/sau recidivante la câini şi pisici.Specii tinta: Caini si Pisici Indicatii: Datorită conţinutului său special, ajută la refacerea integrităţii epiteliului intestinal şi îmbunătăţeşte funcţiile de apărare..
Enterogoard pulbere X 50G
Stoc epuizat
Producator: ROMVAC Model: 2118
Pulbere. Antidiareic si antimicrobian cu spectru larg.Compozitie Substante active:Metronidazol 10 g/100 g; Oxitetraciclina hidroclorica 6 g/100 g; Furazolidona 2 g/100 g; Bismut subnitric 2 g/100 g; Excipienti(soia, carbonat de calciu ) ad. 100 g.Actiune farmacologica: Prin component..
Producator: ROMVAC Model: GV00484
DECLARAREA SUBSTANTELOR ACTIVE SI A ALTOR SUBSTANTE Substante active Metronidazol ......................................................................... 50 mg Oxitetraciclina hidroclorica ................................................. 30 mg Furazolidona ............................
Producator: ROMVAC Model: GV01621
ENTEROTRAT Suspensie 100 ml - Adjuvant antidiareic în tratamentul enteropatiilor primare şi secundare la suine, bovine, cabaline, animale de companie si păsări de curte.COMPOZIŢIE: Decoct din frunze de mentă 25 ml; Decoct din planta coada racului 20 ml; Decoct din muguri de plop 25 ml; ..
Producator: ERFAR Model: GV00507
DESCRIEREA PRODUSULUI:COMPOZIȚIE:O fiolă de 2 ml conține:Apomorfină HCI………10.00 mgExcipiențiMetabisulfit de sodiu….2 mgINDICAȚII:Este folosit ca vomitiv în următoarele cazuri: În intoxicații diverse, dacă este administrat în decurs de 4 ore de la ingerarea substanței toxic..
Producator: Institutul Pasteur Model: GV00645
GERMOSTOP BUCAL este indicat la câini şi pisici pentru eliminarea reziduurilor alimentare de pe dinţi şi gingii, asigură un miros plăcut şi proaspăt al aerului expirat şi protectiţe antimicrobiană...
HEPATIALE FORTE HEPATIALE FORTE
Gratuit
Producator: Vet Expert Model: 3300
Hepatiale Forte 550mg - 40 Tablete 1.Fiecare tableta contine: Fosfolipide (phospholipidum ex soja)Fosfatidilocolin 275mgOrnitina ca ornitina-L-aspartat-L 275mg 2. Indicatii:Produsul se recomanda pentru intarirea functiilor hepatice la caini ce prezinta tulburari hepatice sau chiar caderi hepa..
Producator: Dechra Model: OV117
DENUMIRE COMERCIALA: PREVOMAX 10mg/ml soluție injectabilă pentru câini și pisiciDECLARAREA SUBSTANȚELOR ACTIVE ȘI A ALTOR INGREDIENTE: 1 ml conține: Substanță activă: Maropitant 10 mg Excipient: Alcool benzilic (E1519) 11,1 mg Soluție limpede, incoloră până la galben pal.INDICAȚII..
Producator: Protexin Model: OV80
PRO-KOLIN PET - câini  Menține eficiența digestivă prin refacerea microflorei și calmarea mucoasei intestinale.Pro-Kolin PET este cel mai important probiotic pentru animale de companie din Marea Britanie, cu:ProbioticeO bacterie naturală "prietenoasă", Enterococcus faecium..
Producator: Protexin Model: OV83
Supliment alimentar pentru pisici.Caracteristici:- Pasta delicioasă aromată de pui cu microorganisme benefice și multe surse prebiotice.- Această formulă specială conține, de asemenea, un nivel optim de liant cu sursă dublă și fibre de protecție a mucoasei pentru a susține funcția tractu..
Model: GV00987
PRO-KOLIN ENTEROGENIC reprezinta solutia naturala si sigura pentru cainii si pisicile cu tulburari intestinale cronice.  Pro-Kolin Enterogenic reduce inflamatia si reface bariera mucoasa intestinala, moduleaza sistemul imun si echilibreaza microflora intestinala si reface deficitul..
Producator: Protexin Model: OV84
PRO-KOLIN PET 60 ml – caini si pisici Pasta antidiareica inalt palatabila cu aroma de carne de vita. pentru caini si pisici.Indicatii:Diaree (pui, adult, senior, femele gestante) Adjuvant in diareile produse de boli infectioase (parvoviroza, jigodie, etc) Exacerbare ..
Producator: Vet Expert Model: GV01266
Produs dedicat cainilor si pisicilor care sufera de afectiuni si dereglari digestive.  Ingredientele din formula sprijina sucurile digestive de la nivelul stomacului,pancreasului si ficatului. Ingrediente: L-ornitina aspartat, Lecitina, Fosfat de Calciu, Extract de Licorice (Glycyrrhiza L.)..
ULEI DE PARAFINA
Stoc epuizat
Producator: Promedivet Model: GV01301
Laxativ uleios, slab purgativ. Se indică în constipaţii (şi în cele spastice), indigestii, atonii gastrointestinale, atonia prestomacelor. Pentru evacuarea conţinutului gastrointestinal fermentat, toxic. ADMINISTRARE: - Per os. Dozaj recomandat: - animale mari 1-2 L, câini 2-3 linguriţe..
Afişare 1 - 21 din 21 (1 pagini)
 Black Friday Omegavet